WEDDING2019-02-05T04:07:32+00:00

Je verhaal…


Hallo, wij zijn Motion Pictures. Wij houden er van verhalen te vertellen met beelden, want zonder deze beelden zullen visuele herinneringen na verloop van tijd vervagen.  
Een losse en aangename beleving vormt een rode draad in ons werk.  Iedere reportage is anders, want iedere persoon vertelt een ander verhaal.
Daarom willen we graag op ontdekking gaan en meebouwen aan jullie verhaal.

PHOTO

Bekijk hier enkele voorbeelden van foto- of videoreportages

VIDEO

In tijden waar beelden deel uit maken van ons dagelijks leven, is het een kunst om een verschil te maken. Vandaag de dag worden we overstelpt door verhalen op sociale media.  Elke herinnering wordt vastgelegd om nooit te vergeten.

Op onze speciale dagen, willen we net dat tikkeltje meer. We willen genieten in plaats van te focussen, op het vastleggen van onze herinneringen. We willen loslaten, zien met onze ogen, beleven met onze gevoelens. En later … willen we herbeleven wat deze dag met ons deed.
Wij beleven mee en zorgen voor je herinneringen vol emoties, details en sfeer vanuit een buitengewoon perspectief.

Your lovestory !

Gedreven door

Emoties

Dankzij ons veelzijdig team kunnen we de kwaliteiten van ieder optimaal benutten en komen we tot een resultaat waar emoties een hoofdrol spelen.  Het is fantastisch dat we de kans krijgen om je emoties met je te ervaren en je kostbare momenten  te mogen vastleggen. We hechten verder ook veel waarde aan een hoogwaardige en gedetailleerde bewerking van de foto’s, zodat je verhaal eruit ziet zoals het er moet uitzien: sfeervol, helder en indrukwekkend.

PHOTO

Trailer

Bekijk hier de trailer film met enkele sfeerbeelden uit onze reportages of klik hier op de knop voor meer voorbeelden.

VIDEO

Een avontuur, elke keer opnieuw.
Een beeld gemaakt door creativiteit en emoties.

Contact

Interesse om met ons samen te werken of wil je graag wat meer informatie over onze reportages ?
Vraag via mail onze brochure aan : bart@motionpictures.be 

Vergeet zeker niet onze Facebook pagina te volgen omdat we daar regelmatig leuke acties gaan posten die je misschien wel eens heel interessant zou kunnen vinden.