BOUDOIR2019-02-05T04:12:47+00:00

Beauty

“Because … I love to believe I’m pretty/beautiful”

“Because … it’s a gift … seeing all beauty”

Boudoir

Boudoir gaat over het omarmen van je sensualiteit en vrouwelijkheid – het afbreken van je vooropgezette ideeën over schoonheid om je te laten zien hoe prachtig je werkelijk bent. Onze sessies zijn alleen voor vrouwen en we zijn er trots op aan elke klant haar behoeften te voldoen en haar visie van sexy tot leven te brengen.

We geloven rotsvast dat IEDERE vrouw het verdient om een ​​ervaring te hebben die niet alleen prachtige beelden oplevert, maar die ook de manier kan veranderen waarop jij jezelf ziet.

Me-Time Experience

Onder het motto “voor vrouwen – door vrouwen” zal Carine je als fotografe je van je beste kant laten zien.
Zij zal worden door bijgestaan door top stylistes (haar/make-up) om je troeven te verbeteren en je er nog mooier laten uitzien dan je al bent, op een natuurlijke manier die er nog steeds zal uitzien als JIJ. De Motion Pictures boudoir experience is een super leuke ervaring die je alleen of samen met een vriendin kan beleven met een glaasje bubbels, wat hapjes, veel plezier, maar vooral met een pracht resultaat voor jezelf of je partner.

Iedere vrouw heeft nu en dan eens nood aan wat me-time.

There’s no better time than NOW to embrace your individual beauty and love who you are.

Studio

De studio zal je in eerste instantie doen verbazen door de gezellige sfeer en de verschillende settings. Je voelt je als je het ware even in een andere wereld en dit zal bijdragen tot de gehele ervaring. Verder zal Carine je kunnen bijstaan met je keuze voor de gepaste kledij of je voorzien van accessoires om uit te kiezen waarin je je niet alleen comfortabel voelt, maar ook mooi of sexy bent.

Contact

Interesse om met ons samen te werken of wil je graag wat meer informatie over onze reportages ?
Vraag via mail onze brochure aan : carine@motionpictures.be

Vergeet zeker niet onze Facebook pagina te volgen omdat we daar regelmatig leuke acties gaan posten die je misschien wel eens heel interessant zou kunnen vinden.